Bacon sallad!

Niclas har fixat världens godaste sallad. Duktig ibland han!


Torsdag

Den senaste veckan har Jack varit så dryg på nätterna så vi får knappt sova. Tur att Elvin går på dagis så man kan sova en stund på dagen. Men jag har kanske lyckats sovit tjugo minuter idag för min telefon har ringt och fått sms. Så nu tänkte jag ge upp de här och göra lite mat. Men pojkarna får sova en stund till innan Elvin ska hämtas på dagis och åka till tandläkaren.


Onsdag

Ligger i sängen med Jack och tar de lugnt ett tag innan de är dax att hämta bus Elvin.

Skulle egentligen ner på stan med satu och Cissi idag men Jacks bilbarnstol är i Niclas bil och han är och jobbar. Lite drygt jag som verkligen vela göra av med pengar. Får hoppas att Niclas vill åka en sväng med mig sen.

Ska försöka hinna sortera ut barnens kläder innan Niclas slutar så jag vet vad som behövs köpas bara.


Första tanden

Kände Jacks första tand idag, nere på vänster sida. Riktigt stolt mamma.


Jävla magkatarr!!!!

Har så ont så jag tror jag dör!! Haft problem med den här magkatarren i flera år och de blir bara värre och värre. Men jag är så jävla dum så jag sitter här och äter choklad ändå och de är ju skit bra!!! Men jag vet inte hur man gör, ska jag äta kokt mat resten av livet!? Då dör jag ju!!

Ååå orkar inte ens röra mej..


Torsdag

Elvin är på dagis och nu går de jätte bra för han när han är där och säger hejdå till mig så fort vi har kommit in. Härligt att se, hoppas verkligen att Jack kommer in på samma. Har lämnat in ansökan men de är lång kö dit.

Själv ligger jag och väntar på att Jack ska somna och sen lär jag äta nånting. Städa och handla nya pyjamaser lär jag också göra idag.


Jag vill!!

De börjar bli bättre och de går åt rätt håll. Jag vill verkligen de här och jag tror att jag kan och den här gången ska jag verkligen ge allt för nu känns de rätt och jag känner så mycket från dej oxå.


Lördags

I lördags vart de utgång med dom bästa tjejerna. Skit kul men väldigt oväntat...


Går snabbt

Jack har sen i fredags kommit på hur man gör för att vända sig till mage. Men han vet inte hur man vänder tillbax till ryggen så jag får vända tillbaka han typ hela tiden för han tycker inte så mycket om att ligga på mage. Men han börjar kunna ligga en längre stund på magen.


Badhuset

Jack har varit på badhuset tre ggr och han tycker bara att de är roligare och roligare för varje gång.

Och Elvin blir bara kaxigare, inte ett du rädd för vatten. Hoppar och åker gula ruschkanan.

Ska skaffa kort så vi kan åka dit en gång i veckan kanske:)


Ganska dålig på att blogga!

Och jag fattar inte varför är ju sjukt lätt och går snabbt att skriva ihop ett inlägg.

Ska snart lämna Elvin på dagis sen få med Satu på en promenad. Går typ en timme om dagen. Sen hem och städa och vänta på att Niclas slutar så vi kan åka och handla. Annars händer de inte så mkt nu.


Måndag

Ute och går med satu. Snart kommer Elvin hem:)


RSS 2.0