Jodå

Har fått klagomål över mitt bloggande men jag kommer verkligen inte på något att skriva...!!

Allt är typ som vanligt och vi bor kvar hos Lina och Suss bor också här :) Funkar bra men för Elvins skull skulle vi verkligen behöva en egen lägenhet. Men de finns inga lediga i Valbo just nu och vi får ingen förtur!! Får se om de kanske blir Sandviken!?

Känns inte som jag hör hemma i Valbo längre och när jag har varit där vill jag bara därifrån!! Men saknar Emma och våra promenader :(


Blir många middagar på Steel :)


Cheferna bakom baren :)




Ska knäppa lite fler kort på Elvin också :) Just nu sitter han här i soffan brövid mej och myser och kollar på barnkanalen! Och jag ska fixa ordning frukost till oss nu:)

 

 


Put on a happy face

Vardagarna: Elvin, inget sova, härliga människor, ta de lugnt, massa ärenden, stress, panik, saknad....










Helger: Jobba, sova för mkt, härliga människor, göra saker jag inte har tid med annars, panik, ångest, saknad...















Men jag kan ju inte klaga de finns dom som har de värre! Och de känns jävligt bra emellanåt:)


Elvin älskar steel

Elvin känner sig verkligen hemma när vi är på steel. Han springer runt överallt och är med alla. De är så skönt att han inte är nå blyg och så fort han är hos nån annan så struntar han i mej.

Och på måndag ska han börja på dagis och jag tycker att de ska bli skönt för jag känner ibland att jag inte räcker! Tror de kommer gå jätte bra för han och jag blir förvånad om jag måste vara där hela inskolnings tiden :P













Dagens


Nu är lillbus tillbaka

Men man märker på Elvin att han inte mår så bra, han sover dåligt, lyssnar inte på nån och slåss. Mitt hjärta, jag vet inte vad jag ska göra!! Fan vad jobbigt!! Måste nog dra ner på helger eller sluta jobba ett tag eftersom han kan inte vara hos olika varje helg. Men jag verkar ju vara ensam i det här, nä inte riktigt JAG har ju många som ställer upp :) Men de hade varit skönt om andra också hjälpte till!



Dagarna rullar på

Finns så mycket jag vill skriva men vet inte om jag får och sen så vill jag inte sjunka så låg och hänga ut en viss människa. Men snart så kommer jag nog skriva ner allt så att ni får veta hur allt ligger till istället för alla ryckten som har gått och går. Men som sakt vet inte om jag får utan väntar tills det mesta är löst!

Och sen vill jag inte skriva så mycket om Elvin heller utan jag vill att dom som undrar hur de är med han ringer till mej och frågar!

Ska snart dra i väg och spela lite WII innan jag börjar jobba och imorn kommer Elvin tillbax hit. Lina säger att hon saknar han :) Tror Suss också gör de :)


RSS 2.0