Magen

V. 16

V. 23

V. 27

V. 30

V. 32

V. 34

V. 36

V. 37


Onsdag

Såg imorse när jag vaknade att mina läppar hade svällt upp och de kilade även i halsen och på kroppen och jag var röd i ansiktet. Jag fatta ju att de var nå med allergin eftersom jag inte äter nå medicin just nu när jag är gravid och allt blir värre när de börjar komma pollen. Så vi fick en akuttid hos doktorn och hon sa att jag hade fått en allergiskreaktion pga av katten och pollen. Lite pinsam och dum jag kände mej när hon fråga om vi hade nå djur eftersom jag vet att jag är allergisk mot de. Fick medecin där men de vart inte riktigt bra så har fått medcin som jag ska äta i tre dagarn nu. Men nu har katten flyttat till Niclas pappa tillfälligt tills vi hittar ett hem till han.

Sjukt trött nu jag och känner att jag inte riktigt hänger med....

Ny sköttväska

Vi köpte en annan sköttväska istället för emmaljungas. Jag tyckte den här verka mycket bättre och den är en massa olika fack i den och ett fack för flaskan så att den ska hålla sig varm. Super nöjd är jag och jag längtar tills den kommer till använding. Åååh gud va jag längtar tills allt kommer till använding och när vi får gå ut och gå med vagnen. Men inte långt kvar nu 22 dagar bara :) Mer eller mindre




Bäddat vagen

Köpte nytt bäddsätt till vagnen i lördags när vi var på barnenshus. Pingu vart de, Elvins stora favorit. Har även två extra bäddsätt ett som vi har fått av Niclas mamma och ett efter Niclas syrras dotter Tindra.

Hade tänkt att jag skulle bädda iordning allt, packa väskan och sånt när Elvin är borta men tänkte att de är nog roligare om han är med. Känns nog bättre för han om han är med så att de är han som ger bort sin spjällsäng än att jag tar den och bäddar om den när han är borta. Och så får han vara med och packa väskan tills BB så kanske han hänger med lite mer. Men kunde inte vänta med att bädda vagnen. Lär hämta hem den där barnvagnsleksaken från min syrra bara.



Tisdag

Idag har jag varit jävligt duktig och fått mkt gjort. Har hållt på och fixat och städat hemma, lagat två olika maträtter kyckling med sötsut sås, grönsaker och ris till mej och köttfärsås och spagetthi till Niclas. De kommer räcka till lunch och middag för mej imorn och till Niclas lunch imoron och matlåda och midda till Elvin. Så imorn behöver jag inte laga nå mat alls.

förmiddan fixade jag och Niclas med min föräldrarpening så gott de går ialf så jag hoppas att de hjälper. Har varit en jävla massa stul med de där pga av vissa saker...Bara två papper till som ska in nu, ett lyckades jag fixa idag så de får jag hem i slutet av veckan och de andra lär jag väll forsätta tjata mej till och hoppas att jag får de. Lite less, aldrig mer resturang...

Tvättat
alla bebiskläder och saker har jag gjort idag och. Lär bara hänga sista maskinen men de får vänta tills Niclas kommer hem för snart börjar DH :)

Och
jävligt trött på katten nu också, känns som jag är ständigt förkyld med snorig och täppt näsa, nyser och en jävla huvudvärk. Så om någon kan vara snäll och ta cen skulle de vara skit bra!:)

Barnledig

Ja de märks nog på uppdateringen att jag inte har så mkt att göra just nu. Elvin är med sin pappa tills på onsdag och Niclas jobbar eftermiddag. Och jag är alldeles för lat just nu för att hitta på något roligt att göra för mej själv. Så jag blir bara hemma och tar de lugnt. Tänkte fixa med lite grejer tills bebisen kommer, dax snart bara 23 dagar kvar till bf :) Så nu blir de nog några inlägg ett tag!

Nu ska jag värma lite mat som jag lagade till lunch och till Niclas matlåda. Skit skönt att slippa ställa sig och laga mat till mej själv nu.


Ååh min lilla pojke julen 09


Gosedjur

Köpte första gosedjuret till bebisen i lördags. Får se om han kommer ha den som favorit eller om de blir något av dom andra filtar eller gosedjur han kommer få när han har fötts.

Har hört och läst att  mamma ska ha tex. ett gosedjur nära sig ett tag så att de tar upp lukten från mamman så att de blir en trygghet för bebisen sen. Kanske ska testa de med den här.



Barnvagnen

I fredags fick vi äntligen hämta barnvagnen eftert att Niclas ringde för 1000ggn och frågade om den hade kommit. Skulle ta 6-8 veckor från att vi beställde den tills den skulle komma men de tog nästan 10 veckor. Tur att vi var ut i ganska god tid ändå.

Älskar
vagnen ialf helt perfekt! Kollar och känner på den hela tiden, längtar tills bebisen kommer och vi kan gå ut och gå.



Ljusbrun färg

Har inte färgat håret nå mer efter att jag lag i den ljusbruna för ett tag sen. Skulle vilja lägga i två blonderinga till och sen en brun på de med massa ljusa slingor. Men Niclas har fått för sig att de är farligt att färga håret när man är gravid och han har läst de på några olika sidor på internet. Så nu får jag inte färga nå mer utan se ut så här tills jag föder....Fast jag har läst och hört att de inte är farligt utan för några år sen var de det. Det ända som kan bli fel är att mitt hår reagerar annorlunda pga av hormonerna. Men han tror mej inte:p














Håret har blivit lite bättre ialf och de röda och gula syns inte lika tydligt längre :)

RSS 2.0