Ny blogg

Vill inte skriva nå mer på den här bloggen så ska skaffa en ny. Vet inte ens hälften som läser min blogg och just nu vill jag inte att alla vet vad som händer i vårat liv.
Skriva namn och mejl om ni vill ha den nya adressen till bloggen!:)

Upd. Kommer inte in på min nya blogg så jag lär fixa en ny igen! Skickar ett nytt mejl när ja har fixat de :)

Gaaaah sova

Har inte blivit mycket sova dom här dagarna, Elvin har varit hopplös och jag har funderat starkt på att adopterat bort han. Måste ju finnas öppetköp fast de har nog gått ut, men den här är inte bebisen jag beställde ialf. Men älskar han ändå 

Skönt
att Niclas kan sova bra fast Elvin håller på. Han är så underbar med Elvin!! Viktigt att de funkar bra mellan dom för annars hade de inte funkat för oss. Elvin tycker jätte mycket om Niclas :D

Snart
ska jag försöka få tag på Lina så att vi kan ta oss ner på stan. Hittar inte min bankdosa och jag måste fylla på mobilen! Men skulle verkligen behöva sova lite för vid fyra blir de jobb på Arenan, Becka kommer hit och passar Elvin medans :)



Underbaraste


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Snorig pojk

Vaknade flera gånger inatt av att Elvin spydde och grinade. Men de var bara slem som kom upp så de är bara bra att han får upp de. Han är snorig, röd i ögonen och nyser så jag funderar på om de är pollen!? Men de kan lika gärna vara en vanlig förkylning :S

är skit trött nu och funderar på att sova midda me Elvin, men Suss och Lina är här så kanske hänger me dom :)


I want your loving

Vart dålig på att blogg igen men lovar att komma igång igen idag, lite att göra först bara :)

Måste bara :D Så jävla skön


Börjar bli ljust ute

Fastnade vid datan facebook som vanligt, jävla skit sida;p Men nu ska jag ta med mej datan in i sovrummet och kolla på andra avenyn och somna förhoppningsviss.
Hitta på nå me Suzzy Q imorn kanske innan jag ska iväg :)
Peace!

Kycklingsallad och skön musik

Sitter i soffan och käkar och sitter vid datan, helt slut är jag. Varit på rockbaren ikväll och jonglerat flaskor med Victor, något jag måste lära mej :)

Helt
själv hemma så jag kommer nog sitta här tills jag somnar sittandes. Rädd för spökena men tur att jag har Chali här ialf :) Skönt med sovmorgon imorn men jag kommer säkert vakna tidigt som vanligt.


Tänker på dej Lina!!


Säger ingenting ja så har ja ingenting sakt

Rebecka Norgren

Väntar på att Niclas som ska komma med lite grejer så att vi kan göra kycklingsallad. Så undertiden tänkte jag skriva ett litet inlägg om min kära lilla syster som kommer döda mej efter de här.

 
Rebecka heter hon och är född 95, shit blir 15 år i oktober. Kommer alltid att tycka att hon är jätte liten. Jag var ju 8 år när hon föddes så har fått hjälpt till med henne.
Ganska lite och oskyldig kan man tro när man ser henne det är ialf vad mamma tror. Men jag vet att hon inte är de, super fjortisen.
Men hon är jätte söt och snäll annars. Hjälper mej mkt med Elvin och brukar vara här ibland och passa han. Elvin älskar Rebecka och blir jätte glad över henne!
Ser framemot att se vad hon kommer göra med sitt liv, vet att de kommer gå jätte bra för henne! Är redan jätte stolt över henne ♥



Pussspusss älskade lillasyster hihi :)


Skit väder

Varit ute men Niclas och kikat lite här på morgonkvisten :) Nu ligger Elvin och sover så jag ska väll göra nånting att äta. Men först läsa lite bloggar, har jätte många nu som jag följer. Annars rätt segt idag...

Försöka
väcka Lina oxå, försöka!!




Wish I could keep you much longer

Hann få lite sol på oss innan de började regna. Slapp t.o.m regnet för Suss var i stan så hon hämtade oss efter att vi hade handlat.

Fick lite saker gjorda och käkade glass :) Tog en promenad för Elvin skulle somna men han hölls sig vaken ändå, men somnade när vi var inne på Willys.


Har sån jävla magkatarr så jag har ingen matlust och bara vill spy, svider som fan i magen. Glömde köpa tabletter mot de fast mamma ringde när vi var på stan och tjata om de....lite glömsk ibland jag!

Would you be

Elvin sov till åtta imorse, tur att de inte vart nå knas sen igår.  

Igår kväll åkte vi hem till Calle och Tom en sväng. Lina pussades med Calle och jag, Suss och Elvin satt i köket med Tom och fikade. Fast de fick man bjuda sig själv på ;P Sen på kvällen kom min underbara söta Niclas :D

måndag ska jag och Lina sluta röka. Går nog bättre den här gången när vi är mer förbered på det. Suss har lovat att bjuda på tårta och Tom skulle baka nå om vi lyckades vara rökfria i två månader.

Nu ner på stan och fixa lite....




Lost in time

Vart bjuden på Eckerö av Emils syrra Anna igår. Skönt att göra nå annat både för mej och Elvin. Åt bufe tills jag nästan spydde, så jävla gott!!

Elvin tyckte de var så roligt så han vela inte sova midda. Somnade på bussen hem när vi var i VALBO :O Försökte väcka han hemma men han vart ett monster som bara skrek så jag lät han sova. Så halv sex klev han upp imorse. Hoppas att de inte har gjort så att han har vänt på dygnen.


















Lägger in bilder från igår när jag har orkat lagt in dom.


Don´t stop believin

Var in till Gävle en sväng idag och hälsade på min bebis mage (och Sara), Ewa och Ingela. Sen till Sandviken och var ner på stan med Lina en sväng. Och nere på stan vart jag övergiven av Lina som vart hämtad av Calle på motorcykel. När jag nästan hade kommit hem ringde Max och vela hänga så vi gick till stadsparken en sväng, affärn och sen hem för att laga mat.

Är så glad över att jag fortfarande har Ewa, Gunder och co kvar i mitt liv. Har insett dom senaste åren att det var bra för mej att bo hos dom som tonåring, annars hade det gått åt helvete....




Så jävla underbar, blir nästan kär :'D






Så jävla bra!!!!! Finns jätte många låtar :D

I´d rather be whit you

Har varit i Valbo idag och hälsat på Emma. Myste lite med Viggo som låg och sov i min famn,åååh så jävla mysigt!! Kan absolut inte förstå att Elvin har varit så liten, går så fort! Men nu måste jag skärpa mej och hälsa på Emma oftare.

Saknar Valbo som fan när jag gick igenom där idag. Helt perfekt för Elvin :) Måste tänka på de där men de lutar åt att jag flyttar dit efter sommarn.....



Life is short but this time it was bigger

Kom nyss på att jag inte har ätit nå på hela dagen förutom negerbollar. Ibland kan de vara så att jag knappt äter nå alls, inte bra för jag bara rasar i vikt då. Så ska hämta en chips påse och trycka i mej nu :D

Finns mycket jag skulle vilja skriva men kan inte skriva så mycket om hur jag känner för vissa grejer.....

Ont i huve efter en kväll med massa funderingar....orkar inte vara en sån här :S








Min Lina

Vet inte va jag skulle göra utan Lina hon är en sån viktigt person i mitt liv. Hon känner mej så bra så ja behöver inte ens säga om jag är glad, ledesen eller arg hon vet precis va de handlar om. Hälper mej med allt hon kan och ställer alltid upp. Så glad att jag har träffat henne och att hon har kommit in i mitt och Elvins liv så bra :) Hon är numera Elvins låsas mamma och han älskar verkligen henne!

Synd att vi inte vara kära i varandra bara för fan vilket lätt liv jag skulle få, haha :)


Look at Mother Nature on the run

Fredag idag och jag har Elvin hemma hela helgen så de blir en lugn och skön helg. Ska snart åka hem till Emma på kalas när Niclas är redo, hoppas jag!

Elvin somnade helt av sig själv idag när han skulle sova middag, händer inte ofta! Så nu ska jag duscha och göra mej klar....





Måste sluta tänka så mycket och leva för dagen bara.....

Segt som fan

Orkar inte svara på nå kommentare just nu för datan är skit seg, tar typ en timme att ladda en sida. Orkar knappt blogga, inte lägga in nå bilder ialf. Måste fixa datan.....

Kom på när vi gick ner på stan att de är röd dag idag så vi fick inget viktigt gjort :P Men lite annat roligt har vi gjort ialf :)

Niclas :D

My guitar hero

Stress som fan nu egentligen måste ner på banken och fixa och sen ska jag vara på kalas hos min syster vid ett, kan bli kämpigt. Har fixat en ny slang till vagnen ialf så nu måste jag bara pumpa den så kan vi ta oss ut :) Sen om vi hinner ska vi på cirkus kl. fyra, hoppas de :)

Igår hade vi Max på besök, längesen nu! Han hjälpte mej med slangen, åt mat och kikade på tv :)




Electric words

Den här veckan har dagarna gått skit segt. Däcket på vagnen har gått sönder igen, måste fixa de snabbt. Beroende av vagnen kan inte göra nåting utan den. Men först måste jag ta mej till banken och få ett nytt kort för Elvin bröt av mitt idag.

Jag vet att jag är seg på att fixa saker men har inte så stor lust längre. Har varit så ett bra tag nu så jag måste ta reda på vad jag egentligen vill med allt :S

Har
tagit oss ut här omkring ialf så att Elvin har fått göra av med lite energi. Gaah måste bli piggare nu så att jag kan vara en bättre mamma åt Elvin!




Känner att jag börjar tröttna

Blir ganska less på mej själv att jag alltid ska tröttna såfort nånting känns lite fel. Men ibland är de ganska bra men inte den här gången för jag vill verkligen känna nå. Men jag känner bara mindre och mindre....fan!

Lina har sakt att hon också vill flytta till Valbo om jag flyttar dit, så helt omöljigt är de inte!:)





Hoppas på ett possitivt besked senare....

One little slip

Har käkat mej fet ikväll på ostkrokar, kakor och cola. Och kikat på film med Lina och nu har vi nyss satt på en till. Känns som om jag skulle kunna vara vaken hela natten och bara sitta här :)

Trivs jävligt bra nu och orkar inte tänka så mycket, stänger av istället som vanligt. Men de funkar för mej när jag gör så ändå.....







"Ibland gör man rätt i bland gör man fel, lev med de"....

When i get older i will be stronger

Började som en skit dag men efter några samtal och hjälp från en underbar Lina så vart de löst :) Vet inte vad jag skulle göra utan henne!

I helgen var jag barnledig så i fredas tog jag det lungt och i lördas festa jag. Men nu har jag sakt att jag ska vara nykter i en månad. Ingen som tror mej men de är klart att jag fixar de :)

Idag skulle vi egentligen ha åkt in till Gävle så att Elvin skulle vara med Linda, Jonna och Milla. Men däcket till min vagn har srpängts igen och jag orkar inte ta mej in utan den. Och Elvin somnade för en halvtimme sen så vill inte väcka han.




Jodå

Sitter hemma helt själv, rastlös som fan. Måste börja hitta på mer på dagarna så att jag blir trött på kvällarna. Men så svårt här s-viken eftersom har bara Cissi som har barn här och de är bara varannan vecka. Måste få Lina och Suss att föröka sig. För nå Valbo verkar de inte bli än, fast de känns som de hade varit bäst!

Saknar Niclas som fan men han vill tydligen hellre vara sjuk än att vara med mej, haha! Och Lina är hos Calle och har det bra så jag för nöja mej med datan som sällskap :)




Sluta röka

Måste sluta röka så jag börjar med att dra ner till fyra cigg om dagen bara, många vet nog inte ens att jag har börjar röka igen.  Det går bra men bara om jag har nått att göra hela tiden så nu håller jag på och sotera Elvins gammla kläder. Vill egentligen spara allt men de går ju inte.....





Lyssnar på Jimmy Jansson nu skit längsen. Haha var helt kär i han förut :P


Jävla pollen

Nog dax att börja med medecinen på allvar nu så att jag blir bättre. Trött, snorig, slem hosta, ont i huve och yr hela tiden, inte kul!

Ska ta mej ut nu så att Elvin äntligen får cykla på sin cykel :) Elvins däck till vagnen sprängdes i förrgår kväll så måste försöka fixa de oxå :S




 

Heeeeej Jonas! :D


Biblan is the shit

Sitter på biblioteket med Lina. Vi har lånat en varsin data för just nu är har vi ingen hemma. Men de kommer en idag :)

Elvin är oss sin farmor tills imorn. Så idag har jag slappat som fan på morgonen och kollat på två filmer. Men har även fått lite viktiga saker gjorda! Skönt att vara barnledig en vardag också för annars är de lätt att jag bara festar på helgerna när jag är ledig.

Snart ska vi dra in till Gävle en sväng :) Sen hem till bästa N!:)

:S

Känns jävligt bra ibland men ändå inte!:S

Hoppas inte

Sista april firade jag med att vara hemma, donken och Apornas planet, skönt som fan! Hade sällskap av Elvin som peckade ut mot fönstret och sa "brumbrum" när han hörde smällarna, token! N kom också på kvällen men fick helt plötslig magsjuka och låg däckad på soffan. Så nu tar de väll inte länge fören vi får det också, ussh!

Mår illa redan har jag fått för mej så lär äta lite frukost nu så kanske de går över.




RSS 2.0