Gonatt!

Ska försöka sova nu och jag hoppas på en bättre natt inatt.

Var iväg med Satu tidigare idag och köpte vit färg så nu har jag att göra när barnen sover. Elvin tjatade om att få måla hela tiden när han kom hem och såg målarfärgen och målarsakerna. Så när Jack hade somnat fick han hjälpa till lite. Och han vart så glad och sprang flera varv runt och målade och sjöng måla måla!

Nä nu är jag sjukt trött och imorn när vi har vaknat blir de en promenad med Satu!


Bebisen

Jack är super hängig och har sovit i snart tre timmar i min famn. Brukar aldrig sova så här mkt. Elvin har tur som får vara ute med Niclas i de fina vädret ialf.


Sjukt trött!

Riktig jobbig natt med ena pojken som var sjuk och hosta och den stora pojken som kom inrusandes mitt inatten och ville ligga så nära mej som möjligt för han var rädd för monster på rummet. Vilket han brukar bli ganska ofta nu.

Varit och ätit med Satu och Cissi på stan och nu tänkte jag vila en halvtimme innan Elvin ska hämtas.


Onsdag

Ligger i sängen och väntar på att Jack ska somna. Vilket verkar ta ett tag idag eftersom han är förkyld och hostar och nyser.

Var på köpis med Cissi tidigare och köpte mina första jeans på flera år och i stlk 34, lite nöjd!!!! Ganska less på dom jävla jeanslegginsarna som jag har haft alldeles för länge. Ska fylla upp med jeans så jag kan kasta de andra skiten.
Åt på Ikea och den har gången vart de inte kotlettrad utan kyckling som dom har börjat med och de var ännu godare. Hoppas att den kommer vara kvar!

Sen ska jag äta daimtårta och kolla lite på tv innan de blir tidig kväller. Känner på mej att de blir än lång natt med Jack:/


Äntligen!

Nu när blogg.se äntligen har fixat en app så kan jag börja blogga igen. Har ju iofs data men drygt att hålla på och lägga in bilder. Och vill inte blogga utan bilder.

Ligger och myser i sängen nu men lär skynda på lite för Elvin ska vara på dagis om en halvtimme. Sen kommer bästa Cissi och så drar vi till köpis en sväng.


RSS 2.0