Natti!

Jultomten har varit fram så nu går jag och lägger mig. Spännande att se barnens reaktion imorn:)


Tidsoptimisten!

Kan ju undra hur jag tänkte när jag kom på att vi skulle ha julafton här. Inte ett dugg stressad när vi inte är klar med något och jag ska jobba hela dagarna fre-sön. Men får släppa lite ansvar och låta N fixa lite;)
Slå in lite julklappar och sen dusch. Imorn blir de upp tidigt för jobb men först utvecklings samtal för Elvin på dagis:)


Morgonmys

Enda gången båda sitter still samtidigt är när de är julkalendern på tv'n. Men har ganska trötta barn så dom missar när den går på morgonen. Men Elvin har lärt sig att man kan koppla datan till tv'n och kolla på vad man vill när man vill så ingen idé att vänta tills reprisen på kvällarna.


Hoho!

Logga in nu för första gången på länge, sjukt att jag kom ihåg koden...ser att de är några nyfikna inne och kikar fast jag aldrig skriver.
Har jämt tänkt att jag inte behöver bloggen längre nu när man har Facebook ist. Men har tänkt efter lite och de är ändå roligare att ha den här och gå tillbaka att läsa i.

Annars då händer de inte så mkt tiden går till familjen, jobb och kompisar. Nu är de snart jul och jag börjar inse nu att de är mkt att göra eftersom vi ska vara här hemma på julafton. Typiskt mig att vara ute i sista sec...

Lägger in lite nya bilder, längesen nu.


RSS 2.0