Mys Elvin

Datorn är hemma igen så nu kan jag blogga. Går ju inte på min mobil för då hamnar inläggen i gamla bloggen.

Elvin har börjat förstå nu att jag har en bebis i magen. Förut förut när Niclas har sagt "har mamma en bebis i magen" då har Elvin klappat på sin och sagt "Ejin bebis mage". Men nu förstår han att de bara är jag som har en. Och idag när jag satt i soffan så lag han sig på min mage och sa "kama bebis magen" och kramade magen lääänge. Ååh han är så söt!

Nu ska vi gå över till Satu en snabbis innan Niclas kommer hem...





Torsdag

Elvin var ute på baksidan och lekte på förmiddan fick locka in han med varm oboy annars hade han nog aldrig velat komma in. En riktig utepojk de där. 

Nu
leker han medans jag kollar på Våra bästa år. Man är ju inte mamma om man inte tittar på de när man är hemma, haha;)


 


Storebror Elvin

Elvin ville att jag skulle knäppa kort på hans mage när jag gjorde de på min :)



Japp Elvin ska bli storebror i slutet av april. Är i vecka 16 nu och går in i vecka 17 på fredag. Har haft en ganska bra graviditet med illamånde och trötthet som tillhör. Men jag har kommit på hur jag ska göra så de blir bättre nu. Fast tyvärr har jag fått sånt skit som halsbränna och ischias ganska tidigt. Men de brukar ju vara så andra graviditeten. Annars är de bra har gått upp två kilo men vägde bara 52 kg på inskrivningen så de gör inget. Har känt bebisen i några dagar nu och de känns helt underbart, längar tills Niclas också gör de :)


Förlåt
att jag inte har berättat för alla utan att ni får reda på de här!!:(






SNÖ!!

Tog pulkan idag när vi lämnade Elvin på dagis och han älskade det. Så i vinter hoppas jag att vi är ute mycket och åker pulka och grillar krov.

Underbart med snö ute. Blir så mysigt inne, pigg på mornarna och riktigt frisk luft ute. Så just nu älskar jag att de är vinter men om tre månader tjatar jag väl om hur less jag är på den...

Sitter och kollar på tv nu med världens halsbränna och ingenting hjälper. Niclas spelar innebandy men kommer snart hem med nå gott till mej :)



 


RSS 2.0