Jul

Haft en underbar jul förutom att Elvin åkt till sin pappa på förmiddan. Fick vara med han en stund ialf och stressa han så han hann öppna alla julklappar här hemma. Men de får vi ta igen nästa år!

Var hemma hos min syrra först och sen hem till Niclas syrra. Och på kvällen jobba Niclas tolv timmars så då kom Satu och Emma hit. Riktigt mysig jul.

Nu ska jag äta lite kaka och vänta tills jag får väcka Niclas så vi kan åka till hans syrra och äta lite mer julmat:)


Blää

Är skit trött och vill helst bara ta de lugnt framför tvn med massa gott. Men måste fixa klart äggen och göra kakan.

Var hem till Niclas syrra en sväng på julfika tidigare och efter de åkte vi och köpte sista julklappen. Trodde jag, har glömt att köpa till Rebecka kom jag på, kul...


Stressigt

Shit har hur mkt som helst att göra och har hållt på hela morgonen med paket inslagning, kokat ägg, köttbullar och tagit hand om barnen. Men inte klar med köttbullarna utan dom står och drar sig nu medans jag lägger Jack. Ska hinna baka en kaka, färga håret, fixa kläder till barnen tills imorn och köpa sista julklappen. Låter inte som att jag har så mycket att göra men när man har två barn att ta hand om så tar de mycket mycke längre tid. Och Niclas är och hämtar en skoter så då tar de ännu längre tid när jag lär göra allt. Men kul med skoter och hoppas på mycket snö i mellan dagarna så vi kan vara i stugan:)

Nä nu lär jag ta mig upp ur sängen så jag inte somnar, Jack har sovit dåligt som vanligt...

Elvins fina lunch, fick slänga ihop nånting bara. Men glad vart han får de är bara sånt han gillar:)


Måndag

Igår vart de kinamat och Beck, perfekt avslut på helgen!

Idag var vi på öppna förskolan med Amanda och Hannes och sen hem till Niclas farfar på fika. Nu håller jag på och lägger Jack och sen ska jag umgås med Niclas lite innan han åker och jobbar natt. Har ju egentligen ledig vecka men skit bra att jobba extra då! Sen blir de nog sova för mig, vart dåligt med sömn inatt med för Jack verkar strejka med sömnen. Sliten mamma...


Fikat

Blev inge badhus idag, Jack är förkyld. Nu ligger han och sover brövid pappa och Elvin vart kvar hos Satu. Och jag har inte bestämt mig än för om jag ska lägga mig en stund jag oxå eller städa, båda behövs!

Fick både smörgåstårta och vanlig tårta hos Satu så jävla gott!:)

Smyg knäppte kort på varann gjorde vi oxå. Men har verkligen blivit social sen iphonen kom;p


Helg

Fick sovmorgon imorse och de behövdes verkligen.

Igår var vi på två kalas och idag blir ett till. Men först badhuset, har badkort som måste utnytjas.

Annars har de varit de vanliga med god mat och massa godis, chips, läsk och film!


Brunch

Elvin är ledig från dagis nu i fyra veckor så idag fick han sova tills han vakna. Och han är ialf duktig på att sova länge. Så nu sitter vi och äter våran bästa frukost, bacon, ägg och yoghurt! Får se vad som händer när Niclas vaknar:)


Bilder

Inte fan vart de sova för mig eller utan jag fastna med bilderna på telefonen och var så duktig som lyckades radera över två hundra bilder och de finns mer som kan raderas men orkade inte vara så noga nu. Är ju sån att varje gång jag knäpper på något så blir de typ tjugo bilder. Nä nu ska jag krypa ner brövid Jack som sover:)

Lite gamla kort på mina fina pojkar!:)


Torsdag

Haft skit ont i huve typ halva dagen så jag har mest legat i sängen. Men vid fyra piggna jag på mig så jag och barnen gick till Satu och Emma en stund. Cissi och Isak kom oxå så de va full fart på barnen. Sen när vi kom hem hade Niclas börjat med tacosen så nu är jag super mätt! Nu lär jag nog sova så jag orkar med natten och morgon dagen. Jack sover så dåligt och vaknar en gång i timmen och upp tidigt. Och sen Elvin på de som ropar ca tre ggr på natten. Ganska slut nu jag märker att hjärnan inte funkar som den ska....Och Niclas jobbar natt, ännu drygare...

Fina granen som barnen klädde hos satu:) Och kolla katten då, världens finaste:)


RSS 2.0