Strömmingsbaren

Elvin vägrade sova middag tidigare idag så nu ligger han och sover. Är bra eftersom vi ska iväg till strömmingsbaren och lyssna på lite musik så då håller han sig glad och pigg.

De ända possitiva med att han inte går på dagis är att jag inte behöver vara så jätte noga med sovtiderna utan att han kan vara vaken lite längre som idag. Och han är en musikkille så han kommer nog tycka om idag när dom spelar :)

ska väcka båda Elvin och Lina som ligger och sover så att vi kan göra oss iordning och dra dit. Litet ställe och jag vill gärna sitta....




En häst på besök

Igår när jag och Elvin var hemma så kom Lina.B på besök med sin STORA hund. Elvin tyckte att de var lite läskigt först men sa hela tiden att han vela klappa den men när Klunsen kom nära Elvin sprang han iväg. Men tillsist vågade han ta och klappa på Klunsen och vart jätte ledesen när han gick. Elvin älskar verkligen alla djur!














Söndag

Seg som man alltid är på en söndag. Funderar på att lägga mej med Elvin som sover, jo så blir det nog. Tror inte att de händer så mycket mer idag förutom att N kommer hem :)

Trevligt dag igår med korvgrillning ute i Valbo hos Calle och Tom. Skit fint bor dom vid vattnet så jag hoppas på flera såna gånger i sommar!

Skit trött så orkar inte skriva nå mer....






Lördag

Elvin är hos sin gammelmormor-och morfar. Saknar han och N som fan. Men imorn får jag träffa båda två :)

Idag blir det grillning hos Calle och Tom, sen förbi Josef och Alm. Och sen en hemlig sak!

Nu duscha sen iväg till affärn och handla till salladen som vi ska ta med oss.




Sönder kokt spagetti och cevabcici

Ätit skit äcklig mat men Elvin åt bra. Har hunnit med det mesta som behövdes göras idag. Måste bara få in Elvin på dagis så blir allt myckte lättare men inte så lätt när den andra inte vill skriva på.

Ska gå hem och bada Elvin nu för han håller på att riva stället här. Sista natten för Lina som hon är barnvakt sen slipper jag diska :)



Tisdag

Gick hem till Lina imorse för att väcka henne så nu är hon uppe. Vi lär ner på stan och fixa lite saker. Har jämt en massa saker som måste göras så jag vet inte ens vad jag ska börja. Mycket jobb med att vara ensamstående! Fast allt skulle vara så mycket enkare om jag kunde ta allt ansvar själv. Just nu är de så att jag tar ju allt ansvar själv men ändå kan jag inte.

Jag är skit glad över att det går bra för både mej och Lina samtidigt för en gångs skull :D



Fullt hus och busigt barn

Hemma hos Lins pappa som vanligt:) Hon skulle bara vara barnvakt till i fredas men pga av vulkan utbrottet så är hennes pappa kvar. Men kommer hem på onsdag om allt går bra. Lagat mat till 6 pers nu ett tag och jag börjar bli duktigt på de, nu blir de mat över t.o.m!

Ska snart gå hem så att Elvin får sova, just nu busar han med Maja. Aldrig still en minut den pojken.




Bilder från i lördas

Var hemma hos Max först med lite annat roligt folk. Men jag råkade "somna" vid halv elva och vaknade halv två i en tom lägenhet. Gick ner och ställde mej utanför lobby och väntade på Lina och Suss. Skit hungri var jag så vi gick till Jenas och käkade en hamburgare. Vidare till matkällarn för L&S ville ha pizza. Fick skjus hem av Calle men jag hoppade av på vägen och gjorde ett onödigt stopp. Gick hem till Linas pappa där dom stod utanför med Calle och en galen Tom. Spelade lite golf som kunde slutat i en stuckad fot, men de gick bra :)












De blir aldrig som man har tänkt sig

Helt värdelöst att vara barnledig på helgerna. Roligare och skönare att sitta hemma på helgern än att vara ute och festa! Helgerna känns helt bortkastade. Men haft kul oxå :)

Lägger upp fler bilder senare. Måste ut och gå med Elvin som har vägrat sovit middag och de börjar märkas nu.




haha :)


Festa

Sitter hos Linas pappa och sminkar oss! Iväg till Max snart på förfest, sen åttan en sväng kanske. Sen Lobby!!:)

Mammisar

Jätte skönt att Cissi och Isak bor så nära nu så att de går lättare att ses utan en massa planerig. Dom bor ni bara ca 5 min ifrån. De enda som saknas nu är att Sara och Emma skulle flytta ut hit ;) Behöver träffa min mamma kompisar oftare!










Elvin och Isak :)


Sara


Emma


Lördag

Uppe tidigt fast jag är barnledig, känns lite jobbigt. Men sov hos N inatt och jag vela inte ligga kvar när han skulle till jobbet. Så drog hem till Lina ist och lag mej i sängen mellan henne och Suss ett tag och pratade. Vi bestämde oss för att gå upp i tid ist för att sova bort en hel lördag. Så nu sitter vi här i soffan och gäspar och kollar på Disney channel, skit bra!

Ikväll ska vi försöka dra till Norfly som ligger i Kilafors. Ett gammalt metalsjukhus som de spökar i, shit jag kommer att dö!!!!




Kall vår

Varit ute på stan och käkat en glass och sen fikade vi på Lasses. Kallt som fan ute idag men sol ialf :)

Elvin är hos min mamma över natten och imorn åker han hem till hans farmor. Så jag är barnledig hela helgen! Ikväll blir de mys med Lina och Suss, dra kanske till åttan och kikar lite. Och senare mys med N!:)








Gårdagen

Gick bra hos polisen igår så de verkar som om de inte kommer bli nå skit för mej ialf. Åkte in med Krubba till Gävle så efter polisen så gick vi till Subway och käkade, ett måste när man är i Gävle!! Sara kom när vi satt och åt, tjock och gullig var hon med bebismagen :)

 







Trött pojk och polisbesök

Hemma hos Linas pappa som vanligt, har ju ingen data hemma nu! Ska snart dra i väg in till Gävle och träffa polisen. Får hoppas att de går bra men de tror jag nog efter som h*n har ljugit om hur de ligger till så de ska nog gå bra för mej. 

Blir nog kvar ett tag inne i Gävle om jag hittar nån som vill umgås med mej. Orkar ju inte ta mej in dit så ofta så jag lär passa på att träffa folk när jag ändå är där.


Less på pundare!! Skylla överallt på andra....




Våååår!!

Har varit ute med Elvin varje dag och han älskar det, blir galen när vi måste gå in. Tur att jag har Linas lillesyrra Maja som tycker om att vara ute med han.

Just nu försöker han klä på sig själv och försöker öppna dörren som är låst. Väntar bara på att Lina ska bli klart så ska vi ut en sväng.

Var ute och gick med Cissi en sväng på förmiddan, skönt att jag har nån här i Sandviken med barn oxå :D












Elvin sitter på Suss motorcykel och brummar


Skön helg

Har bara tagit de lugnt hela helgen och det har inte kännts nå jobbigt alls!!

Käkat på donken nyss med Niclas, Rossa, Hugo och Elvin. Men Elvin lekte mest i lekrummet. Så nu sitter jag hemma hos Linas pappa och Elvin ligger i vagnen utanför och sover.

Ska hem till Emma så att barnen för busa på eftermiddan. Väntar bara på att Cissi ska höra av sig....

Sen ikväll blir de tacos och film hemma :)

Fast är på väg att blir riktigt sjuk och det är inte roligt när man har en busunge att passa hela tiden :P



 










Hemma hos Linas pappa en fredag kväll :)


Mat och barnkanalen

Sitter och äter köttbullar och spaghetti. Elvin äter på bra så han tycker om det. Fast han säger att allt kött är "kykling" (kyckling). Ska skynda på mej lite så att vi är klara när Max och Jonna kommer. Vi ska åka till köpis idag igen :)

Max har varit i Thailand i två veckor så han är säkert äckligt brun men saknad :)



 
Bild som Krubba hade på sin mobil:)


IKEA, Köpis och några prinsar

Vart köpis idag med Lina, Krubba och Samme! Längesen vi träffade dom så de var roligt att vi kunde umågs igen. Eller längesen, en vecka haha! Men är van att dom alltid är här! Hoppas att vi kan fortsätta så :) Köpte lite saker till lägenheten och mig själv...

Är själv hemma så det blir bara lungt med dator och nån film, kanske får lite besök. Elvin ligger och sover i SIN säng :)




Torsdag

Elvin går upp super tidigt och jag går och lägger mej sent. Måste ändra de så att jag är pigg på mornarna.

Har tänkt att ta mej ut till Valbo idag och gå på köpis. Får se om de blir med Lina eller nån av mina syrror. Emma är på kryssning annars hade de varit roligt att träffa henne.

Får se om de blir Kharma ikväll de beror på om nån annan har tänkt att ha Elvin! Rockkväll, så de hade varit skit kul! Hade även varit bra om Elvin var nånannastans för jag har jätte mycket som jag måste ta tag i men lite svårt att ha med sig han överallt. Men orkar inte ringa och tjata nå mer så får se....





Påskhelgen

Påskhelgen var både bra och dålig, men mest bra :)

Fast i söndas morse fick jag en dålig påhälsning. De ringde på dörren och nån ropade mitt namn och sa att jag lärde öppna och när jag kommer ut ser jag två poliser som frågar mej vart Elvin är, shit vad mitt hjärtat stannade! Men han var där han skulle vara ialf!!! Fan att de inte verkar vända....

Annars har de varit bra med trevliga människor, god mat, nära och kära! Glad att jag har alla jag har :)



 

 







 


Tisdag

Väntar på att Lina ska komma så att vi kan ta oss ut en sväng :) Såna här dagar saknar jag verkligen Valbo och Emma! När de bara var att ringa om vi ville ut....

Haft mycket att ta tag i idag och fått lite av de gjort ialf. Skriver mer senare :)











Lite gamla bilder:)


RSS 2.0