TACK

Borde verkligen sova nu men de är alldeles för mycket tankar i mitt huvud så jag vet inte vad jag ska göra!

Ett stort tack till underbara Lina som hjälper till och låter mej och Elvin bo här och till underbara Sussi som har skjusat runt och ställt upp! Tack för att ni gör så mycket för oss :D Och till er andra också som hör av er och frågar hur de är och hjälper till med de ni kan, TACK :) Känns skönt att veta att jag inte står ensam!

Nu väntar de en massa jobbigheter.....måste finna kraft!

Måste

De är synd att jag ska behöva göra så här men eftersom de verkligen inte funkar så måste jag! Har gett det tid men nu går de inte längre. De finns bara en jag tänker på och det är Elvin. Säg inget annat!!!

Älskade barn vad skulle jag vara utan dej!


Kul jul

Elvin blev hämtat av sin pappa strax efter fyra och jag tror aldrig att jag har känt sån ångest som jag känner nu! Ingen ska behöva vara utan sitt barn på julafton!!

Men
ingen ide att sitta hemma och må dåligare så ska snart dra till Sandviken på julfest! Hoppas att jag kan få tankarna på nå annat!




Julen 2009



Jag vill leva i nuet inte ångra mej sen så jag lever idag


Min underbara lilla tjockis


Två dagar kvar till jul

idag började vi storstäda lite inför julen och imorn lär vi ta resten! Jag och Elvin är ett bra team, tillsammans klara vi allt! ♥

Förutom att städa imorn så ska vi på Köpis med Lina och Sussi. Lär köpa julklappar har bara köpt två! Jag brukar älska julen annars men i år orkar jag inte bry mej alls utan gör bara de som måste för Elvin skull! Gör ALLT för Elvin♥



Elvin bus

Elvin åker runt på sin brandbil här hemma överallt och den blinkar och låter hela tiden, men bara han har roligt :)

Nu lär jag lägga Elvin så han för sova och så att jag kan städa och kanske fixa lite jul här hemma, har inte orkat med nånting nästan på sistonde!



 

Dycker bara upp problem på problem! Orkar inte så mycket till längre och vart ska jag börja...


Min lilla Elvin kom hem idag också och stannar tills torsda eftermiddag! Mycket bus och pussar måste vi hinna med!


Måste vara stark för din skull!Kan inte må så här dåligt längre!!


Slut på helgen

Jobbat och varit med Lina och Sussi för de mesta i helgen, Hugo och Tom har varit med lite också. Underbara männsikor och som hjälper till så mycket som de behövs och mer :) Tack, de betyder hur mkt som helst!




Helg=jobb

Elvin är hos min syrra idag eftersom Emil jobbar och jag har haft lite annat att göra, så tack så mycket Sofie och Andreas ♥

Nu ska jag snart dra till köpis med Lina och Sussi. Sen till Sandviken för att invänta jobb :)




Fan fan fan!!

Var stark!




Äntligen riktig vinter

Jag och Elvin var ute på en promenad tidigare. De var första gånge som Elvin såg snö och han var helt fascinerad. Han vart jätte grinig om jag tog han i handen eller skulle bära bort han, stora killen kan själv! Får se om vi hinner åka nå pulka med Emma och Milton senare :)

Nu ligger Elvin och sover och jag sitter och väntar på att maten ska komma, blir mc måste ha fett!! :)


 

Jag hoppas att bloggen blir lite roligare nu med bilder och positiva inlägg:)



Så :)

Nu har jag fått flyttat hem igen:)

Ge upp nu!

Alla som har hört av sig till mej ni är helt underbara och de känns skönt att veta att jag har många runt om mej :)

Att inte allt skitsnack kan sluta....blir så less! Att en viss person håller på och tjaffsar med mej om att jag håller på med droger kan jag till viss del förstå för han gör nu precis allt för att förstöra för mej!! Men att andra ens kan tro att jag håller på!!? Och de blir bara värre och värre med fler löngner. De är tur att jag har sparat allt så att de kommer vissa sej till slut vem där som sköter sig och inte....

Annars då så är de väl okey! Jag skulle faktiskt ha mått skit bra om de inte var för allt skitsnack! Men de kommer ordna sig tillslut, hoppas jag!

I helgen har jag jobbat coh umgåts med sköna människor som får mej att må bra och lyssnar när jag pratar :) Och Elvin ska jag hämta idag eller imorn!? Går ju inte att prata med E så jag vet ingenting....skit jobbigt!




Suss är lika normal som hon ser ut! Men söt:)

 

Och alla som är oroliga så behöver ni inte vara de, de löser sig liksom:)


Sitter på stålis

Fan vad jag behöver sömn det var jätte längesen jag sov ut, kommer gå under snart!!

Har försökt fixa en massa saker idag men de är inte så lätt. Inga lägenheter finns det i valbo heller fören 1 mars och så länge kan jag inte vara bostadslös. Jag har jätte många som ställer upp och som jag kan bo hos men hur blir de för Elvin!? Och det känns inte skönt att tränga sig på hos andra....

Men de kunde ju ha varit värre....eller!?

Börjar jobba om några timmar ska bli skönt att tänka på annat men får se hur de går för hjärnan funkar inte riktigt som den ska.

Tack till alla som ställer upp ni är underbara!!


sov sov sov nu för fan!!

Fan de blir bara värre och värre! Jag som trodde att allt skulle funka bra! Men nä just nu är jag bostadslös, har blivit utslängd....åååh jag orkar inte!!!


TÄNK PÅ ELVIN!!!!

Fan fan fan

Kan inte sova men ska göra ett försök ändå! Så jävla hungri men de känns som jag ska spy när jag äter. Förstår inte, men jag kan verkligen inte äta! Har gått ner 5 kilo nu på tre veckor, fan vill inte bli så jävla small igen!! Men vad ska jag göra, det ordnar nog sig om ett tag....

Svammel

Är så jävla trött så jag vet inte ens vad jag gör. Tror att all sömn jag har missat i flera dagar har hunnit ikapp. Så nu ska jag duscha och sen sova!!! Äntligen ska jag lägga mej i tid:)

Har haft Elvin sen igår och ska ha han tills på torsdag och sen är han hos sin pappa ett par dagar. Jag börjar klara det bättre nu!

Allt börjar kännas så bra det är mycket som har släppt! Nu kan jag äntligen gå vidare :)



Tävling hos Crazyangel



Jag är med och tävlar hos crazyangel.blogg.se om ett valfritt väggord/dekoration hos Paxlux.se




Jag borde men egentligen så måste jag inte

Sista dagen som jag jobbade på lunchen idag på ett tag så nu jobbar jag bara helger igen. Efter jul så blir det mer jobbtider och så ska jag bara jobba 2/3 helger. Skönt att jag har en sån underbar chef så att vi kan anpassa tiderna efter hur jag kommer ha Elvin. Hoppas de funkar bara :)

Känns som att jag har jobbat mycket nu och inte hunnit göra så mycket med Elvin utanför lägenheten. Så ska jag komma på massa saker som vi ska göra.

Sitter och lyssnar på musik nu som vanligt, älskar musik!!! Ska fixa en film nu eller snart som jag kan somna på soffa till!



Börjar bli bättre

För alla som inte vet så är det slut mellan mej och Emil. Och det har varit jätte jobbigt men nu kan jag och Emil prata ialf och de känns jätte skönt :)

Kommer en ny design snart som underbara Emma har fixat :)

RSS 2.0