Jodå

söndag blir vi bostadslösa och vi har inte skrivit på nå kontrakt på nån ny lägenhet eftersom de är en massa saker som måste fixas innan! Fick reda på igår att de är en ny som ska flytta in i den här lägenheten på måndag och vi som hade pratat med hyresvärden om att vi skulle få bo kvar i två månader till. Så de kom lite som en överraskning....

Elvin ska bo hos sin gammelmormor & gammelmorfar i en vecka så att han slipper flytta runt nå mer. Och under den tiden så hoppas jag att jag har hunnit fixa de här.

Barnledig

Elvin är hos sin faster över dagen. Så nu har vi varit och solat och handlat. Sitter och väntar på maten som snart är klar, kräftskjärtar i grädde med pasta och vitlöksbröd.

Sen ska jag bara slappa och kanske kolla på nån bra film, bara njuta av att jag inte behöver vara på min vakt :)

Ikväll ska Lina kanske sitta hemma med Elvin när han har somnat så att jag och Suss kan gå ut. Nyktert såklart!





Snö gå och dö

Vi får inte igen ytterdörren så de är verkligen iskallt här inne!! Orkar inte med nå ner kyla.

Igår bjöd vi de andra kollektivet på hemmlagad pizza eller hälften av dom ialf. Sen vart de skräckfilm på kvällen men jag somnade, riktigt trött. Men ändå vart de sent innan jag somnade i sängen.

Elvin vaknade före åtta och vi har haft lite kort morgon mys framför tvn. Men han kan nästan aldrig sitta stilla i mer en 5 min. Hör andra barn som kollar på hela filmer men Elvin är aldrig intresserad av de, hade varit skönt ibland så jag kunde vila lite i soffan medans han kollade.

Just nu håller Elvin på och busar med Charlie och går runt med Linas skor:) Resten av folket sover!




Söndag!

Älskar vårat kollektiv, kommer aldrig vilja bo själv nu!! Jag har alltid haft jävligt svårt att bo själv så de här passar mej perfekt. Händer alltid nå och man är aldrig själv. Och de har aldrig blivit nå bråk fast de är tre tjejer som bor ihop i en liten två.

Men vi har fått en ny lägenhet nu som vi ska flytta in i om två månader. Ska bli skit skönt för den här är inte så barnvanlig och vi måste passa Elvin HELA tiden. Ska bli skönt att få alla mina grejer och möbler :) Och att vi kan komma tillbax till rutinerna igen!

Upp och ner annars!






Många nyfikna som läser här har jag märkt...!!

Gaaah

Är så trött så vill bara ligga i soffan resten av kvällen!! Men nä jag lär ju iväg och jobba!! Måste vara super snabb med stängningen idag så att jag hinner vara i tältet nere på stan en stund och dansa har jag lovat :)

Lina har sålt sin del som delägare i Steel och de känns skit trökigt men jag vet att Lina kommer göra nå roligt med sitt liv :) Så ikväll jobbar jag utan Lina och de kommer bli skit tomt men Alex är jävligt skön han med :)

Lär fixa håret nu sen dra i väg till Steel och käka lite innan jag börjar!!



Jag har ju alltid min underbara Elvin :)








De ska bli jätte skönt för Elvins skull att flytta till något eget så att han slipper mitt tjat över allt han inte för göra och röra! Men han är jätte duktig :) Är precis överallt och klättrar jätte mycket...men de är väl så en 1½ åring ska vara :)

Han pratar jätte mycket och de är mycket av det som jag förstår :) Dagis går han inte på längre var bara på inskolningen en vecka och sen kom jag på att de inte var någon idé att fortsätta eftersom jag inte visste vart vi skulle bo. Men ska forsöka fixa dagis så fort som möjligt här i Sandviken.

Egen vilja har han verkligen, såfort han inte får som han vill skriker han rakt ut och slänger sig på golvet. Och de spelar inge roll vart vi är.

Men jag älskar han fruktansvärt mycket och skulle inte klara av att leva utan han!!!


Innan de är försent

Eeh vet inte riktigt vad jag ska skriva! Vill ju egentligen inte skriva så mycket om Elvin för jag ville hellre att vissa som läser min blogg ska höra av sig till mej och fråga hur de är med Elvin. Men de kommer nog aldrig bli så och jag orkar inte byr mej längre! Jag har försökt så gått jag kan men vill man inte så är de så och de är bara h*n som  kommer att förlora på det i längden! Men jag hoppas verkligen att de händer nå innan de är försent...

Annars så känns de jävligt bra för tillfället:)

Ett steg bakåt

Idag har det varit en riktig skit dag, har mått fan men vet inte varför!! Mår bla. skit för Elvins skull, FAN!! Hoppas inte att Elvin mår så dåligt som jag gör! Äh fan de bara snurrar en massa i skallen och orkar inte tänka efter vad det är egentligen...

Har de jävligt bra egentligen!? Har jätte många runt om mej som ställer upp och bryr sig!! Finns dom som har de värre...

Går framåt med lägenhet ialf fast de är inte riktigt klart. Vet inte hur jag ska klara av att bo själv när jag har bott med dom här underbara människorna! Men för Elvins skull så är de bäst om vi flyttar till något eget!

Jag är skit trött och vill sova men kan inte, nattångesten har kommit tillbax....





Vet inte hur jag skulle klara mej utan dom här underbara människorna!!


Fan fan fan

.........

Stand-up på Steel

Sjukt kul helg men alldeles för sent och huvudvärk!

Mycket att göra imorn och förhoppningsvis är de något av de som går bra! Ni får höra mer sen :)






RSS 2.0