Helt slut

där nu har jag lyckats slängt in några inlägg. Kanske inte så kul att de kommer flera stycken den gången jag bestämmer mej för att blogga men bättre än ingenting :)

Nu är jag helt slut efter att Elvin bestämde sig för att gå upp sex imorse efter att ha somnat tidigt igår när han åkte bil och vägra vakna efter de. Men innan jag lägger mej ska jag äta lite glass, maränger, cola sås och störssel och kolla på unga mödrar på webben :)

Längtar som fan tills imorgon kväll för då är Niclas ledig och vi ska äta hemmagjord pizza, sjukt sugen så jag kan inte tänka på de....


Trött Elvin igår som sover på bebis magen :)


3e blonderingen

Var ett tag sen jag gjorde den nu och efter de har jag hunnit lagt i en ljusbrun färg också men har inte knäppt nå kort på de och orkar inte nu heller.

 


Ååå

Hitta bilder på Elvin som knäpptes alldeles före innan han klipptes. Och shit vad jag saknar han hår, skulle aldrig ha klippt han och kommer aldrig mer göra de. Eller jo jag måste eftersom han blir så varm lätt.



Vecka 36 (35+0)

Dom här sista vekcorna är skit dryga, jag går bara och väntar på att han ska vela komma ut. Fast han lär vänta tre veckor ialf.

Känner mej jävligt gravid nu med hemsk halsbränna och magkatarr. Känns som jag aldrig är mätt och vissa gånger när jag ska äta mår jag illa. Jag har börjat äta sjukt mycket ialf eller de har jag nog gjort hela tiden. Brukar trycka i mej en hel pizza. 14 kg har jag gått upp än så länge.

Har ont överallt i hela kroppen och huvudvärk varje dag så jag dör snart. Händerna blir så uppsvälda så ibland blir jag stel i dom. Barnmorskan vela att jag skulle ha handskenor men jag skiter i de eftersom jag ändå inte ska jobba nå mer.

Bebisen rör sig hela tiden och nu känns rörelserna skit bra, obehagligt som fan ibland. Är rädd för att han är super stor.

Inget namn har vi kommit överens om heller...

Inga nya bristningar än så länge :)


 

Vecka 36

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

 




Hallå

Ja jag är jävligt kass på att blogga. Men just nu har jag fullt upp med att vara fett, trött och gravid. All min ork går till Elvin just nu och jag mår skit dålifgt över att han ändå inte får så mycket av mej som han behöver.



Okey jag ska försöka bli bättre för jag ser att de är många som går in här varje dag ändå :)

Kan allt själv

Här om dagen nör Elvin behövde bajsa sa han att han vela gå på toa. Och jag skyndade mej och följde med som vanligt men han sa "ja kan kälv" och tog av sig blöja och flyttade pallen till toaletten och klättrade upp och satt sig och bajsa. Sen sa han "vill va ifred stäng dörren" så jag stängde den förvånat men kikade in i en lite springa men då sa han "stäng". Så jag stängde ch sa åt han att ropa när han var klar och de gjorde han. Sen var han riktigt stolt och jag med :) Men torka fick jag göra ialf....






 


2a blonderingen

Hade i den andra blekningen i lördags (?) tror jag. Och sen dess har jag inte orkat nå mer men tänker varje dag att jag ska lägga i en till blekning men så orkar jag inte. Men idag kanske jag gör de, kanske. Men är skit snygg i håret nu och har svart, vit, gult, rött och utväxt i håret, underbart!  Tror att Niclas också tycker att jag är snygg i håret nu för han har låtit mej få låna hans mössa hela vecka och de har jag aldrig fått gjort eftersom han har jämt velat haft den.






RSS 2.0